Ας συστηθούμε

λιγα λογια για το limonetikids

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματά μας, ώστε να μας επισκεφτείτε για τις αγορές σας;

Σας καλωσορίζουμε στο online κατάστημα παιδικών ρούχων LimonetiKids, όπως σας καλωσορίζουμε από το 1975 και στο φυσικό κατάστημά μας στη Μεταμόρφωση Αττικής. Μάλιστα, από την άνοιξη του 2018 έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετούμε από ένα ακόμα φυσικό σημείο, από το δεύτερο κατάστημα LimonetiKids, που βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Στην επιχείρηση LimonetiKids φροντίζουμε και ανανεώνουμε έναν χαρούμενο κόσμο για τα παιδιά, γεμάτο από όμορφα παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, ζωηρά χρώματα και αληθινά χαμόγελα.

Προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια την καλύτερη ποιότητα στα βρεφικά, παιδικά και εφηβικά ρούχα, σε προσιτές τιμές, όπως επίσης και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση με επίκεντρο τις μικρές φίλες, τους μικρούς μας φίλους και φυσικά όλους εσάς που αναζητάτε το καλύτερο για τα παιδιά σας και για τα δώρα σας σε φίλους και συγγενείς.

Ρούχα για παιδιά από 0 μηνών ως και 18 ετών, επιλέγονται κάθε σεζόν από εμάς, έχοντας βαθιά γνώση του παιδικού ρούχου, της αγοράς και των τάσεων που επικρατούν. Εξασφαλίζουμε, έτσι, μεγάλη ποικιλία, ανώτερη ποιότητα, μελετημένο σχεδιασμό, άνετη εφαρμογή, ασφαλή και σύγχρονα υλικά κατασκευής, όπως είναι και το οργανικό βαμβάκι, με βάση το οποίο θα βρείτε στο κατάστημά μας μια αξιόλογη συλλογή ρούχων για παιδιά από 0 ως 8 ετών.

Στο LimonetiKids συνεργαζόμαστε με πάνω από 30 γνωστά Brands της Ελλάδας και του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να έχετε στη διάθεσή σας βρεφικά, παιδικά κι εφηβικά ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας, για το σχολείο, τη βόλτα, το παιχνίδι, την εκδρομή, το πάρτυ, τον ύπνο, καθώς επίσης και μοντέρνα είδη για την προίκα μωρού, αλλά και χαριτωμένα αξεσουάρ που συμπληρώνουν παιχνιδιάρικα τις εμφανίσεις των παιδιών.

Στο LimonetiKids τα παιδιά κι εσείς έχετε όλη την προσοχή μας!