Παιδικά ρούχα για το σχολείο. Πώς τα επιλέγουμε;

ρούχα για το σχολείο rouxa gia to sxoleio pos na dialexete

Φθινόπωρο: Η εποχή που ανοίγουν τα σχολεία και αναδιοργανώνονται οι ντουλάπες, όμως για τις ντουλάπες θα αφιερώσουμε μια επόμενη ανάρτηση! Εδώ θα σταθούμε στα ρούχα για το σχολείο. Πώς τα διαλέγουμε, τι είδους ρούχα μπορεί να φορά το παιδί στο σχολείο για να είναι ευχάριστη η καθημερινότητά του, πώς προετοιμαζόμαστε για να μην καθυστερεί το πρωί και να φτάνει στο σχολείο πριν χτυπήσει το κουδούνι.

Πώς επιλέγουμε ρούχα για το σχολείο

Με κριτήριο την ηλικία του παιδιού

Σίγουρα, η ηλικία του παιδιού διαδραματίζει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην επιχείρηση “ντύσιμο για το σχολείο”. Έτσι, λοιπόν, όσο πιο μικρό είναι το παιδί, τόσο πιο πολύ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και προνοητικοί όταν καλούμαστε να επιλέξουμε ρούχα για το σχολείο. Είναι σημαντικό το παιδί να μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα και να εξυπηρετείται κατά βάση μόνο του. Για ένα παιδάκι που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο διαλέγουμε για παράδειγμα παντελόνι με λάστιχο, αντί ένα παντελόνι με κουμπιά ή φερμουάρ που ίσως να χρειάζεται και ζώνη.

Ρούχα για το σχολείο rouxa gia to sxoleio losan
Στα καταστήματα LimonetiKids διαθέτουμε πλούσιες συλλογές παιδικών και εφηβικών ρούχων που είναι ιδανικά για το σχολείο και τις περιστάσεις που θέλουν casual ντύσιμο. Δείτε περισσότερα παιδικά ρούχα Losan στο e-shop μας.

Με κριτήριο τις συνήθεις δραστηριότητες στο σχολείο

Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του σχολείου είναι ένας ακόμα παράγοντας που θα επηρεάσει τις επιλογές μας. Έτσι, για ένα σχολείο με πολλές αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες εκτός σχολικής αίθουσας, για παράδειγμα, καλό θα είναι οι επιλογές αθλητικών ρούχων να υπερέχουν όλων των άλλων. Στα καταστήματα Limonetikids διαθέτουμε τεράστια ποικιλία σχεδίων σε αθλητικές φόρμες για παιδιά, ενώ κάποια από αυτά μπορείτε να τα βρείτε και στο e-shop μας, κάνοντας click Εδώ.

Με κριτήριο το κλίμα της περιοχής

Επίσης, το κλίμα κάθε περιοχής καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που ντυνόμαστε και το ντύσιμο για το σχολείο δεν αποτελεί εξαίρεση. Συνεπώς, πρέπει να λάβουμε υπόψη την εποχή, αλλά σε συνδυασμό και με το κλίμα του τόπου, γιατί οι ανάγκες είναι διαφορετικές. Τα παιδιά πρέπει να διατηρούν μια ισορροπημένη θερμοκρασία γι’ αυτό αντί να τα “παραντύνουμε”, το καλύτερο είναι να τα εφοδιάζουμε με ρούχα που μπορούν να τα προσθέσουν ή να τα αφαιρέσουν εύκολα όποτε νιώσουν πως κρυώνουν ή ζεσταίνονται αντίστοιχα. Γι’ αυτό, ρούχα όπως οι ζακέτες, τα γιλέκα, οι ανάλαφρες μπλούζες είναι πάντα στη λίστα των αγορών για παιδικά ρούχα. Αρκετά από τα νέα σχέδια είναι διαθέσιμα και για τις online αγορές σας. Βρείτε ζακέτες για παιδιά στο e-shop μας.

Για τον χειμώνα προτείνουμε να επιλέγετε ζεστά μπουφάν, με επενδύσεις εσωτερικά και με αξεσουάρ και χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν το παιδί στην καθημερινότητά του, όπως κουκούλα, ευρύχωρες τσέπες, λάστιχο στα μανίκια. Καλό είναι τα μπουφάν που διαλέγετε για το σχολείο να μην “βαραίνουν” το παιδί. Στο e-shop μπορείτε να βρείτε αρκετά από τα μπουφάν που διαθέτουμε στα καταστήματα LimonetiKids.

paidika mpoufan casual rouxa gia to sxoleio
Δείτε εδώ περισσότερα παιδικά ρούχα Mayoral και βρείτε ενημερωμένες συλλογές στα καταστήματα Limonetikids

Με κριτήριο το κέρδος μας σε χρόνο και κόπο για την φροντίδα των ρούχων

Τέλος, οφείλουμε να θυμόμαστε πως τα ρούχα για το σχολείο θέλουμε να είναι ανθεκτικά τόσο γιατί τα παιδιά τα φορούν συχνά και παίζουν με αυτά, όσο και γιατί πλένονται και σιδερώνονται αρκετές φορές. Επιπλέον, ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους μας. Καλό είναι λοιπόν να προσέχουμε τη σύνθεση των ρούχων, τα χρώματά τους, τις στάμπες που ίσως έχουν και επιλέγουμε αυτά που χρειάζονται τη φροντίδα μας, αλλά όχι πολύ από τον χρόνο μας.

Συνεχίστε ΕΔΩ με περισσότερα tips για το σχολικό ντύσιμο και συμβουλές οργάνωσης για να προλαβαίνετε το κουδούνι 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *