Αγοράζοντας παιδικά ρούχα στις εκπτώσεις. Προετοιμασία & Οργάνωση

Συμβουλές για παιδικά ρούχα στις εκπτώσεις

Tips & Συμβουλές για σωστή προετοιμασία πριν τις αγορές σας στις εκπτώσεις

Η περίοδος των εκπτώσεων αποτελεί πάντα την καλύτερη ευκαιρία για να αγοράσετε καινούρια ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ στα παιδιά. Και αυτό, γιατί οι τιμές είναι ακόμα πιο προσιτές λόγω των εκπτώσεων, καθώς επίσης και γιατί υπάρχουν ειδικές προσφορές σε παιδικά ρούχα άριστης ποιότητας με μεγάλες εκπτώσεις, που φτάνουν ακόμα και το 70%. Για να σας βοηθήσουμε στις αγορές παιδικών ρούχων, ειδικά την περίοδο των εκπτώσεων, μοιραζόμαστε μαζί σας χρήσιμες συμβουλές, προκειμένου να προετοιμαστείτε σωστά και να ψωνίσετε έξυπνα!

Πώς να προετοιμαστώ για τις αγορές παιδικών ρούχων στις εκπτώσεις;

Αν αυτό είναι το πρώτο βασικό σας ερώτημα, τότε ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα είστε έτοιμες & έτοιμοι για το πιο καλά οργανωμένο shopping.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το σωστό νούμερο στα παιδικά ρούχα, εσώρουχα & παπούτσια

Είναι σημαντικό να ξέρετε ανά πάσα στιγμή ποιο είναι το σωστό νούμερο για τα ρούχα και τα εσώρουχα του παιδιού σας, καθώς και το νούμερο των παπουτσιών του. Γι’ αυτό, πριν βγείτε για ψώνια στις εκπτώσεις, πάρτε τις μετρήσεις του παιδιού με μια μεζούρα, ώστε να είστε όσο το δυνατό πιο ακριβείς στο νούμερό του. Μετρήστε ύψος, μέση, περιφέρεια, στήθος, περίμετρο κεφαλιού και βάρος. Τα νούμερα στα παιδικά ρούχα, συμβαδίζουν συνήθως με την ηλικία, όμως δεν έχουν όλα τα παιδιά ακριβώς την ίδια ανάπτυξη. Γι’ αυτό στις ετικέτες των ρούχων αναφέρεται συχνά και το εύρος ύψους και βάρους, που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο νούμερο της εκάστοτε εταιρείας, προκειμένου να γνωρίζετε αν καλύπτει αυτό το νούμερο το παιδί σας.

Ένας γενικός έλεγχος στην ντουλάπα του παιδιού κρίνεται σημαντικό να προηγηθεί

Βασική προϋπόθεση για σωστές αγορές είναι να γνωρίζουμε τι έχουμε, για να αποφασίσουμε τι θέλουμε να ψωνίσουμε. Έτσι, λοιπόν, για να ξέρετε τι έχετε, ανοίξτε τη ντουλάπα και τη συρταριέρα στο παιδικό δωμάτιο και κάντε μια πλήρη καταγραφή των ρούχων, των εσωρούχων και των αξεσουάρ του παιδιού σας. Σε όσα έχετε αμφιβολία για το αν “του κάνουν” ακόμα ή αν θα του κάνουν μέχρι το τέλος της σεζόν, καλό είναι να προγραμματίσετε το συντομότερο να τα δοκιμάσετε πάνω του. Φροντίστε να είναι κεφάτο και ξεκούραστο, όπως κι εσείς, ώστε η διαδικασία να είναι κάτι σαν παιχνίδι.

Μια λίστα όσων ρούχων χρειάζεται το παιδί, πάντα βοηθά στην καλή οργάνωση και τις καλές αποφάσεις

Μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής των ρούχων, που υπάρχουν στην ντουλάπα του και μπορεί να συνεχίσει να φορά το παιδί σας, σειρά έχει η καταγραφή των καινούριων ρούχων, εσωρούχων και αξεσουάρ που χρειάζεται να αγοράσετε, για να συμπληρώσουν την γκαρνταρόμπα του. Μην παραλείψετε να προσθέσετε νέα εσώρουχα και καλτσάκια που θα καλύπτουν και το επόμενο ηλικιακό στάδιο του παιδιού σας. Πάντα χρειάζονται, διότι αλλάζουν καθημερινά, ίσως και περισσότερες  φορές ανά ημέρα και πλένονται συχνά. Καλό είναι να υπάρχουν διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και τις δραστηριότητες του παιδιού συμπληρώστε τον αριθμό σε μπλούζες, φόρμες, παντελόνια και άλλα ρούχα που χρειάζεται το παιδί σας για το επόμενο διάστημα.

Αναγνωρίστε τη χρησιμότητα μιας Wish List και δημιουργήστε τη δική σας

Μια Wish List, που θα την ενεργοποιήσετε όταν ολοκληρώσετε την κύρια λίστα αγορών, είναι πρακτική και μπορεί να δώσει λίγη παραπάνω χαρά, καθώς μελλοντικές ανάγκες & επιθυμίες είναι δυνατό να ικανοποιηθούν, ενώ παράλληλα θα παραμένετε εντός των οικονομικών ορίων που έχετε θέσει. Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική για τον σκοπό αυτό. Δημιουργώντας μια Λίστα Επιθυμιών (Wish List) μπορείτε να αγοράσετε ένα μπουφάν σε μεγαλύτερο νούμερο, για να το φοράει το παιδί τον επόμενο χειμώνα, ένα ακόμα φορεματάκι στο στυλ που αρέσει στην κορούλα σας και το θέλει πολύ ή ένα “καλό παλτό” για τις επίσημες εξόδους της οικογένειας. Με τη Wish List θα έχετε καταγεγραμμένα τα πάντα κι έτσι δεν θα παρασυρθείτε σε άστοχες αγορές, παρά θα κάνετε μόνο αυτές που πραγματικά ικανοποιούν τις επιθυμίες του παιδιού και τις δικές σας.

Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές μας και να είστε σίγουρες & σίγουροι ότι στο τέλος θα πάρετε 10 με τόνο για την επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτής της ευχάριστης, αλλά και απαιτητικής αποστολής: Να προετοιμαστείτε σωστά πριν τις αγορές παιδικών ρούχων στις εκπτώσεις!

Με χαρά θα διαβάσουμε τα σχόλιά σας με απορίες ή προτάσεις σας. Γράψτε πιο κάτω ό, τι θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας και δείτε επίσης στο τέλος της σελίδας μερικά προτεινόμενα είδη από το κατάστημά μας, που βρίσκονται σε έκπτωση, λόγω της περιόδου των χειμερινών εκπτώσεων. Επωφεληθείτε σήμερα κιόλας από τις ακόμα καλύτερες τιμές LimonetiKids.

Διαβάστε στη συνέχεια και το άρθρο μας με συμβουλές & tips για τις αγορές παιδικών ρούχων στις εκπτώσεις και ολοκληρώστε την αποστολή σας στα μαγαζιά θριαμβευτικά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *